ALTIJD OP DE HOOGTE!


Welke nieuwe technologische ontwikkelingen zijn er en wat is de impact ervan op u en uw klanten?Welke succesvolle verbeteringen en innovaties passen uw collega's toe?
Welke blogs, vlogs, artikelen en evenementen zijn echt de moeite waard? 

U vindt het als eerste op deze pagina.
De moeite waard om geregeld een kijkje te komen nemen dus! 

Home | Actueel

30 mei 2018

Samen organiseren in blockchaintechnologie
team 3373638

Elke dag is er meer dan voldoende nieuws te vinden over blockchaintechnologie, laat staan over cryptocurrency en bijbehorende koersfluctuaties. Af en toe leidt dat de aandacht af van de vele initiatieven die op dit moment genomen worden door organisaties die het aangedurfd hebben om de eerste stappen te zetten met deze nieuwe en interessante technologie.

28 mei 2018

"Do you trust this computer?"

Steeds vaker verzorgen we meet-ups, workshops, masterclasses, presentaties en games over Blockchaintechnologie. We merken dat de honger naar informatie hierover enorm is, maar ook dat de behoefte naar diepgang verschilt per persoon en per organisatie.

25 mei 2018

Het wordt nu echt serieus: Verhuisbericht op de blockchain
Toetsenbord laptop koffie

Samen met onze partner Sphereon, hebben we met de gemeente Utrecht een “Blockchain Proof of Concept” succesvol afgerond. In deze PoC is aangetoond dat het mogelijk is om de zaakinformatie van een goedgekeurde verhuizing veilig in de Blockchain op te slaan.