Home | Actueel | DigiEplan en eSpecialisten bundelen expertise in nieuw partnerschap

Actueel


 

DigiEplan en eSpecialisten bundelen expertise in nieuw partnerschap

7 december 2021


Geautomatiseerd redigeren (anonimiseren) binnen DigEplan is nu beschikbaar voor lokale overheden

DigEplan is wereldleider in volledig geïntegreerde elektronische plan review. Door de geavanceerde redigeeroplossing van de eSpecialisten te integreren in DigEplan is er vanaf nu een robuuste en efficiënte oplossing die voldoet aan alle wettelijke vereisten voor het publiceren van documenten.

Overheidsorganisaties zijn verplicht om privacygevoelige gegevens te anonimiseren voor publicatie. De geïntegreerde oplossing van DigEplan en eSpecialisten ondersteunt lokale overheden bij het automatiseren van de redactieprocessen. Daardoor wordt veel tijd bespaard en is het gebruik van aanvullende software van derden niet langer nodig.

“Bij DigEplan investeren we voortdurend in de uitbreiding van de mogelijkheden van ons platform, in samenwerking met klanten en partners. We zagen in dat er behoefte was aan een gespecialiseerde en robuuste oplossing voor redactie, die de werkdruk voor onze Nederlandse klanten aanzienlijk zal verminderen,” aldus Ties Kremer, Executive Vice President van DigEplan.

“De samenwerking met de eSpecialisten levert veel toegevoegde waarde op. Hun focus op innovatie en het creëren van specialistische tools past perfect bij DigEplan. Samen hebben we een oplossing gerealiseerd voor elektronische planbeoordeling met ingebouwde, geautomatiseerde redactie. Deze oplossing beperkt de administratieve last van onze klanten tot een minimum”.

DigEplan kan in enkele dagen worden geconfigureerd en biedt gemeenten een toonaangevende oplossing voor elektronische planbeoordeling die volledig is geïntegreerd in veel overheidsplatforms, zoals Centric, Roxit, BCT en Genetics. DigEplan’s vooruitstrevende partnerschap met eSpecialisten biedt een intelligente redactieoplossing die leert en voortdurend verbetert om de efficiëntie en nauwkeurigheid naar een nog hoger plan te brengen. Alles vindt plaats vanuit een geïntegreerde workflow die is ingebed in DigEplan.