Home | Actueel | Dag van de Digitale Duurzaamheid 2018

Actueel


 

Dag van de Digitale Duurzaamheid 2018

12 oktober 2018


Op dinsdag 13 november 2018 organiseert eSpecialisten de derde "Dag van de Digitale Duurzaamheid". Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar... schrijf u dus snel in als u zeker wilt zijn van uw deelname!

Het thema van deze editie is: Hoe realiseren we digitaal vertrouwen in onze digitale samenleving?

 

Klik hier om u in te schrijven

Innovatie

De edities in 2016 en 2017 waren een groot succes. In 2018 pakken we nog meer uit!

We nemen u mee in nieuwe, innovatieve technologieën (zoals Blockchain) en laten zien welke toegevoegde waarde er nu al is voor uw organisatie, uw klanten, uw ketenpartners en uw leveranciers. Dit doen we aan de hand van oplossingen die ook op korte termijn in uw organisatie ingevoerd kunnen worden.

Uitgelicht - Menno Spaan

Menno Spaan verzorgt een sessie over innovatie in het publieke domein. Menno is de auteur van het boek "Van indammen naar laten stromen, concreet werken aan innovatie van publieke organisaties". Als deelnemer aan de Dag van de Digitale Duurzaamheid 2018 ontvangt u dit boek van ons cadeau!

In het boek staan de praktijkverhalen van publieke organisaties die volledig anders gingen werken in een omgeving waarin gewerkt wordt volgens regels en geen fouten mogen worden gemaakt. Innoveren vraagt het omgekeerde van wat in de genen zit: het lef om gewoon te beginnen, te durven experimenteren en daarvan te leren. Het vraagt om ondernemen in een ambtelijke omgeving waarin creativiteit en selectie van ideeën een rol spelen, maar ook een gezamenlijke en koppige vasthoudendheid nodig is om innovaties succesvol door te voeren.

Het boek biedt een concrete aanpak met praktijkverhalen van publieke organisaties die volledig anders gingen werken. Het geeft aanknopingspunten voor leidinggevenden, innovatiemanagers, medewerkers en andere direct betrokkenen die de veranderingen aangaan en innovatie in publieke organisaties tot stand willen brengen. Met een praktijkgericht innovatiemodel kun je direct aan de slag op de gebieden die voor jouw situatie van belang zijn.

Bron: Haagse Beek Organisatieadvies

Programma en locatie

We hebben een uniek programma samengesteld met sprekers uit de overheid en het bedrijfsleven. Uw collega’s delen hun kennis en ervaring, vakspecialisten presenteren hun specifieke expertise en u neemt kennis van de laatste marktontwikkelingen.

Op dinsdag 13 november ontvangen we u graag tussen 9.00 en 9.30 uur in de Mediaplaza van de Jaarbeurs in Utrecht.

We hebben een goed gevuld programma met zowel plenaire als parallelsessies. Tussendoor zijn er koffie- & theepauzes en tussen 12.15 en 13.00 uur krijgt u een uitgebreide lunch aangeboden. We sluiten deze dag om 16.00 uur af met een gezellige borrel.

Hieronder een aantal onderwerpen op deze dag:

  • Is Blockchain de oplossing voor digitaal vertrouwen?
  • Innovatie in het publieke domein.
  • Serviceformules als leidraad voor innovatieve technologie.
  • Kwaliteit, duurzame toegankelijkheid en archiveren by design bij de Nationale Politie.
  • Hoe zetten gemeenten Blockchain in om hun dienstverlening te verbeteren?
  • De inzet van Smart Contracts bij de Manifestgroep.
  • Afspraken over informatievoorziening tussen ketenpartners.
  • Succesvol innoveren met de direct inzetbare eBurgerpas.
  • Volledig digitaal werken door de inzet van ValidSign en eWaarmerk.
Programma en verdere informatie op onze website

Deelnemen

De deelname aan dit evenement is slechts 99 Euro exclusief btw. Na uw inschrijving ontvangt u via e-mail een factuur. Voor dit bedrag heeft u toegang tot alle sessies met deskundige sprekers (vakspecialisten, collega’s en bedrijfsleven), een uitgebreide lunch en borrel en de gehele dag koffie, thee en water.

Na afloop ontvangt u alle presentaties en hand-outs, waarmee u direct aan de slag kunt in uw organisatie. U gaat dus rijker naar huis dan u gekomen bent!

Het aantal deelnemers is beperkt tot 200. We hebben op dit moment al 150 inschrijvingen. In 2016 en 2017 hadden we meer dan 300 aanmeldingen. Hoe eerder u inschrijft des te groter de kans dat u erbij kunt zijn!

 

Klik hier om u in te schrijven

Doelgroep

Deze dag is bedoeld voor alle bestuurders, leidinggevenden en medewerkers die op de hoogte willen blijven van innovatieve ontwikkelingen en serieus werk willen maken van digitale duurzaamheid. Naast alle inhoudelijke sessies heeft u de mogelijkheid om kennis en ervaring uit te wisselen met alle sprekers en ongeveer 200 collega’s.