Wij bieden maandelijks nieuwe webinars gebaseerd op de laatste technologie.

Interesse? Kijk dan snel verder en schrijf je in!

Home | Agenda

7 december 2021

Webinar eAnonimiseren

Het handmatig anonimiseren van documenten is een arbeidsintensief en foutgevoelig proces. Daarom bieden we eAnonimiseren aan om het anonimiseren geautomatiseerd te laten verlopen.

8 december 2021

Webinar EWaarmerk: Hoe echt is digitale informatie?

Verschillende organisaties werken al met een elektronische handtekening. Een elektronische handtekening verwijst altijd naar een persoon.

9 december 2021

In samenwerking met Elastic: Audit-logging en Enterprise search

Aanmelden Wat is (audit)Logging eigenlijk? Elke organisatie met een grote ICT-omgeving heeft te maken met velen componenten zoals servers, routers en firewalls die proactief beheerd moeten worden. Bij het monitoren van dergelijke omgevingen worden ontelbare “logfiles” aangemaakt die snel doorzoekbaar moeten worden gemaakt om oorzaken van problemen te ontdekken, evenals proactief te kunnen reageren op een potentieel probleem dat mogelijk in de toekomst zal ontstaan.

27 januari 2022

Tweedaagse Master Class ICT-Leveranciersmanagement

Inschrijven ICT-Leveranciersmanagement en ICT-Aanbesteden zijn lastige onderwerpen voor veel organisaties. De eSpecialisten hebben een tweedaagse Master Class ontwikkeld die u antwoorden geeft op alle belangrijke vragen.