BEZOEK ONZE ACTIVITEITEN!


Welke nieuwe technologische ontwikkelingen zijn er en wat is de impact ervan op u en uw klanten? Bezoek onze activiteiten en blijf op de hoogte

Home | Agenda

11 februari 2020

Master Class "Grip op uw Oracle en Microsoft contracten"
Stadhuis Gemeente Dinkelland

Masterclass Veel organisaties worden regelmatig geconfronteerd met de -soms uiterst ondoorzichtige- licentiestructuren en contractvoorwaarden van ICT-leveranciers. Was deze materie altijd al lastig te beoordelen, nu -met de migratie van veel applicaties naar de cloud- , wordt het steeds uitdagender de optimale voorwaarden met de betreffende leveranciers te onderhandelen.

7 april 2020

Verwondersessie pragmatisch innoveren - Noord
Assen

Belangstelling doorgeven Als u op 7 april naar de Verwondersessie in Assen gaat kunt u van tevoren aangeven waar uw specifieke belangstelling naar uitgaat. Wij stemmen dan het programma zo goed mogelijk af op de voorkeuren van de deelnemers.

14 april 2020

Verwondersessie pragmatisch innoveren - Oost
Campus Business Center

Belangstelling doorgeven Als u op 14 april naar de Verwondersessie in Hengelo gaat kunt u van tevoren aangeven waar uw specifieke belangstelling naar uitgaat. Wij stemmen dan het programma zo goed mogelijk af op de voorkeuren van de deelnemers.

21 april 2020

Verwondersessie pragmatisch innoveren - West

Belangstelling doorgeven Als u op 21 april naar de Verwondersessie in Den Haag gaat kunt u van tevoren aangeven waar uw specifieke belangstelling naar uitgaat. Wij stemmen dan het programma zo goed mogelijk af op de voorkeuren van de deelnemers.