Wij bieden maandelijks nieuwe webinars gebaseerd op de laatste technologie.

Deelname is volledig gratis.

Interesse? Kijk dan snel verder en schrijf je in!

Regiosessie digitaal ondertekenen en eWaarmerken in Amersfoort


We konden het eerst niet geloven ;-), maar het schijnt dat er nog organisaties zijn die documenten afdrukken, handmatig ondertekenen, scannen en deze digitaal verspreiden. Daarnaast komt het ook vaak voor dat gescande handtekeningen in documenten "geplakt" worden. Dat is natuurlijk niet meer van deze tijd!

In onze moderne, digitale wereld kan dat veel gemakkelijker, sneller, goedkoper en veiliger! Met een druk op de knop zet u een rechtsgeldige digitale handtekening en voorziet u al uw digitale documenten van een 100% betrouwbaar eWaarmerk. 
Daarmee is het voor alle betrokkenen direct duidelijk door wie de documenten ondertekend zijn en dat ze volledig intact (ongewijzigd) zijn. Manipuleren is dus niet meer mogelijk zonder dat dit direct duidelijk is voor de bezitter van de documenten.

Gaat u digitaal ondertekenen en eWaarmerken met Blockchain technologie 
of houdt u het toch liever bij het oude?

Digitaal ondertekenen en eWaarmerken maakt het ook voor u mogelijk om volledig digitaal te werken en informatie 100% betrouwbaar digitaal uit te wisselen! Meer informatie is te vinden op de websites van ValidSign en eWaarmerk.

Uitnodiging regiosessie

Veel van uw collega's zijn al naar volle tevredenheid overgestapt op digitaal ondertekenen en eWaarmerken. Zet u ook de volgende stap?

De eSpecialisten en ValidSign nodigen u van harte uit voor de regiosessie in Amersfoort op woensdag 15 mei van 9 tot 12 uur. Deze sessie is bestemd voor medewerkers van overheidsorganisaties en er zijn voor u geen kosten aan verbonden. 

We laten u onder meer zien hoe eenvoudig het werkt, welke voordelen het voor uw organisatie heeft, wat de juridische status is en hoe gemakkelijk het in te voeren is.

Na deze sessie kunt u direct aan de slag 
met digitaal ondertekenen en eWaarmerken in uw organisatie!

Sessie bij uw organisatie

Het is ook mogelijk om een sessie te doen bij uw organisatie. Dit geldt zowel als "gastheer" voor een sessie met collega's van andere overheidsorganisaties of voor een "in company" sessie met uw eigen collega's. Dit kunt u bij uw inschrijving aangeven bij het veld "Opmerkingen". We nemen dan contact met u op voor het maken van verdere afspraken.

Aanmelden

Via het formulier onderaan deze pagina kunt u zich eenvoudig inschrijven. Als u medewerker bent van een overheidsorganisatie zijn er voor u geen kosten verbonden aan de deelname. Het is dan ook niet nodig om  de factuurinformatie in te voeren bij uw inschrijving. Als u binnen een week voor de datum van de regiosessie annuleert of niet aanwezig bent zonder afmelding zijn we genoodzaakt om u 75 Euro in rekening te brengen voor gemaakte kosten.

Over dit agenda-item