BEZOEK ONZE ACTIVITEITEN!


Welke nieuwe technologische ontwikkelingen zijn er en wat is de impact ervan op u en uw klanten? Bezoek onze activiteiten en blijf op de hoogte

Verwondersessie pragmatisch innoveren - Noord


Belangstelling doorgeven

Als u op 7 april naar de Verwondersessie in Assen gaat kunt u van tevoren aangeven waar uw specifieke belangstelling naar uitgaat. Wij stemmen dan het programma zo goed mogelijk af op de voorkeuren van de deelnemers. U kunt meerdere onderwerpen selecteren. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Inleiding

Wet- en regelgeving (Woo, Wob, AVG) verplichten overheidsorganisaties tot transparante, actieve openbaarmaking met behoud van privacy. Dit vereist niet alleen nieuwe manieren van werken, maar ook de inzet van nieuwe, innovatieve IT-oplossingen. Bijvoorbeeld als het gaat om het anonimiseren en authenticeren van informatie.

Recent onderzoek laat ook zien dat organisaties grote problemen ondervinden met de toegankelijkheid van informatie op netwerkschijven en het opschonen ervan. Daarnaast werd duidelijk dat slechts 0,5 procent van alle e-mails wordt gearchiveerd, terwijl circa 50% zaakgerelateerd is. Organisaties missen dus 49,5 procent van de informatie!

Tijdens de verwondersessies laten we u innovatieve oplossingen zien om in uw enorme berg van data snel en adequaat te zoeken, vinden en ontsluiten. Daarmee bent u in staat om direct acties te ondernemen, zoals het:

 • opschonen van uw netwerkschijven
 • archiveren van e-mails​
 • ontsluiten van data uit al uw applicaties (SAAS en on-premise)
 • uitfaseren van (oude) DMS'en en andere applicaties
 • in samenhang vernietigen van informatieobjecten

We nodigen alle medewerkers van overheidsorganisaties van harte uit voor een gratis regiosessie op 7 april in Assen, op 21 april in Den Haag of op 23 april in Hengelo. Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden voor dit gratis evenement. Het invoeren van de factuurinformatie is niet nodig.

Direct inzetbare innovatieve oplossingen

Tijdens de regiosessies laten we u innovatieve, bewezen oplossingen zien waarmee u direct aan de slag kunt in uw  organisatie:

 • eVinden: zoeken en vinden van de juiste informatie in uw enorme berg van data in verschillende bronnen. Uw informatie wordt daarmee gestructureerd toegankelijk, zodat u eenvoudig gerichte vervolgacties kunt uitvoeren (zoals opschonen, publiceren of vernietigen). eVinden is gebaseerd op de innovatieve software van marktleider Elastic Search.

 • eAnonimiseren: het handmatig anonimiseren van documenten voor de publicatie ervan is een arbeidsintensief en foutgevoelig proces. Daarom bieden we eAnonimiseren aan om het anonimiseren geautomatiseerd te laten verlopen. Dit is 90% sneller en efficiënter dan handmatig anonimiseren. Door de inzet van taaltechnologie in combinatie met Artificial Intelligence zijn we bovendien in staat om een nauwkeurigheid van meer dan 98% te realiseren!

 • eWaarmerk: de uitwisseling van informatie en documenten vindt steeds meer digitaal plaats. Dit heeft uiteraard veel voordelen. Digitale informatie en documenten (waaronder PDF's) zijn echter ook gemakkelijk te wijzigen / manipuleren zonder dat dit duidelijk is voor de gebruiker. In dat geval is de informatie niet langer authentiek, integer en betrouwbaar. De gevolgen daarvan kunnen verstrekkend zijn. Door eWaarmerk toe te passen op al uw digitale documenten kunt u garanderen dat de informatie van u afkomstig is en 100% rechtsgeldig, authentiek, integer en betrouwbaar is. De ontvanger kan dit eenvoudig controleren.

U bent van harte welkom!

We nodigen u uit voor deze exclusieve, interactieve verwondersessie bij u in de buurt. U krijgt antwoord op al uw vragen over de verschillende onderwerpen die worden behandeld. Dit doen we aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en daadwerkelijke oplossingen. Voor ieder onderdeel gaan we in op uw eigen, specifieke situatie en bieden u een aanpak om direct aan de slag te gaan in uw organisatie

Tijdstip
09.00 - 14.00 uur (inloop vanaf 08.30 uur)

Locatie
Assen - nader te bepalen

Inschrijven
Hieronder kunt u zich aanmelden voor dit gratis evenement. Het invoeren van de factuurinformatie is niet nodig.

Over dit agenda-item

 • 7 april 2020
 • 09:00 - 14:00
 • Assen
  Nader te bepalen
Persoonlijke informatie
Factuurinformatie