Wij bieden maandelijks nieuwe webinars gebaseerd op de laatste technologie.

Deelname is volledig gratis.

Interesse? Kijk dan snel verder en schrijf je in!

Verwondersessie pragmatisch innoveren - Zwolle


Klik hier om u direct in te schrijven

 Wet- en regelgeving (Woo, Wob, AVG) verplichten overheidsorganisaties tot transparante, actieve openbaarmaking met behoud van privacy. Dit vereist niet alleen nieuwe manieren van werken, maar ook de inzet van nieuwe, innovatieve IT-oplossingen. Bijvoorbeeld als het gaat om het anonimiseren en authenticeren van informatie.

Recent onderzoek laat ook zien dat organisaties grote problemen ondervinden met de toegankelijkheid van informatie op netwerkschijven en het opschonen ervan. Daarnaast werd duidelijk dat slechts 0,5 procent van alle e-mails wordt gearchiveerd, terwijl circa 50% zaakgerelateerd is. Organisaties missen dus 49,5 procent van de informatie!

Tijdens de verwondersessies laten we u innovatieve oplossingen zien om in uw enorme berg van data snel en adequaat te zoeken, vinden en ontsluiten. Daarmee bent u in staat om direct acties te ondernemen, zoals:

  • het opschonen van uw netwerkschijven
  • het archiveren van e-mails​
  • het ontsluiten van data uit al uw applicaties (SAAS en on-premise)
  • het uitfaseren van (oude) DMS'en en andere applicaties

We nodigen u van harte uit voor de regiosessie op 3 december in Zwolle. Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden voor dit gratis evenement. Het invoeren van de factuurinformatie is niet nodig.

Direct inzetbare innovatieve oplossingen

Tijdens de regiosessies laten we u innovatieve, bewezen oplossingen zien waarmee u direct aan de slag kunt in uw  organisatie:

  • eVinden: zoeken en vinden van de juiste informatie in uw enorme berg van data in verschillende bronnen. Uw informatie wordt daarmee gestructureerd toegankelijk, zodat u eenvoudig gerichte vervolgacties kunt uitvoeren (zoals opschonen, publiceren of vernietigen). eVinden is gebaseerd op de innovatieve software van marktleider Elastic Search.

  • eAnonimiseren: het handmatig anonimiseren van documenten voor de publicatie ervan is een arbeidsintensief en foutgevoelig proces. Daarom bieden we eAnonimiseren aan om het anonimiseren geautomatiseerd te laten verlopen. Dit is 90% sneller en efficiënter dan handmatig anonimiseren. Door de inzet van taaltechnologie in combinatie met Artificial Intelligence zijn we bovendien in staat om een nauwkeurigheid van meer dan 98% te realiseren!

  • eWaarmerk: de uitwisseling van informatie en documenten vindt steeds meer digitaal plaats. Dit heeft uiteraard veel voordelen. Digitale informatie en documenten (waaronder PDF's) zijn echter ook gemakkelijk te wijzigen / manipuleren zonder dat dit duidelijk is voor de gebruiker. In dat geval is de informatie niet langer authentiek, integer en betrouwbaar. De gevolgen daarvan kunnen verstrekkend zijn. Door eWaarmerk toe te passen op al uw digitale documenten kunt u garanderen dat de informatie van u afkomstig is en 100% rechtsgeldig, authentiek, integer en betrouwbaar is. De ontvanger kan dit eenvoudig controleren.

  • eBurgerpas: de eBurgerpas is het eerste en meest complete platform waar gemeenten hun regelingen en voorzieningen online en via Apps beschikbaar stellen voor burgers en aanbieders. De eBurgerpas is daarmee de moderne, innovatieve opvolger van de huidige stadspassen. De burgers krijgen hun eigen, persoonlijke eBurgerpas app (of pas) met daarin de regelingen, voorzieningen en tegoeden. Aanbieders krijgen ook een eigen, persoonlijke eBurgerpas app, waarmee zij producten en diensten aanbieden aan burgers. Alle transacties worden direct, 100% veilig en zonder privacygevoelige gegevens op de Blockchain geregistreerd. De financiële afhandeling kan daardoor volledig geautomatiseerd plaatsvinden.

U bent van harte welkom!

We nodigen u uit voor deze exclusieve, interactieve verwondersessie bij u in de buurt. U krijgt antwoord op al uw vragen over de verschillende onderwerpen die worden behandeld. Dit doen we aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden en daadwerkelijke oplossingen. Voor ieder onderdeel gaan we in op uw eigen, specifieke situatie en bieden u een aanpak om direct aan de slag te gaan in uw organisatie

Tijdstip:
09.00 - 14.00 uur
(Inloop vanaf 08.30 uur)

Locatie
Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle

Bereikbaarheid
Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle is slechts enkele minuten lopen vanaf NS station Zwolle. Vanaf de snelweg bereikt u de Nieuwe Buitensociëteit in 10 minuten én parkeert u naast de deur. 

Inschrijven

Hieronder kunt u zich aanmelden voor dit gratis evenement. Het invoeren van de factuurinformatie is niet nodig.

Over dit agenda-item