Wij bieden maandelijks nieuwe webinars gebaseerd op de laatste technologie.

Interesse? Kijk dan snel verder en schrijf je in!

Na de zomervakantie volgen weer nieuwe webinars dus houd de website in de gaten.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de nieuwe webinars? Stuur dan even een mailtje via onze contactpagina!

Webinar eAnonimiseren


Het handmatig anonimiseren van documenten is een arbeidsintensief en foutgevoelig proces. Daarom bieden we eAnonimiseren aan om het anonimiseren geautomatiseerd te laten verlopen. Dit is niet alleen veel sneller en efficiënter dan handmatig anonimiseren, maar ook veel nauwkeuriger!

Live demonstratie

Tijdens het Webinar eAnonimiseren vertellen we u niet alleen een verhaal. We laten u de werking live ervaren tijdens een online demonstratie! 

 

 Inschrijven

 

eAnonimiseren uitbesteden

Steeds meer klanten vragen ons om documenten voor hen te eAnonimiseren. Iedere klant krijgt daarvoor de beschikking over een eigen veilige online omgeving waar alle documenten eenvoudig geüpload kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat alle stukken binnen de afgesproken termijn en tegen de afgesproken kosten volledig geanonimiseerd worden opgeleverd. Onze klanten kunnen de resultaten eenvoudig downloaden, publiceren of beschikbaar stellen aan Wob-verzoekers. Tijdens dit Webinar laten we u zien hoe eenvoudig het uitbesteden is en hoeveel werk u dit bespaart!

Inschrijven en deelnemen

Via de button bovenaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor dit gratis Webinar. Na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname en een link om in te loggen. De ervaring leert dat deelname aan het Webinar het beste werkt als u niet in een door uw organisatie afgeschermde omgeving werkt. Inloggen vanuit een Citrix Access Gateway (CAG) leidt helaas nogal eens tot problemen. Daarnaast is het voor de interactie prettig als u beschikt over een (ingebouwde) microfoon en camera.

Aangezien we interactie belangrijk vinden hanteren we voor ieder Webinar een maximum aantal deelnemers. Op deze manier kan iedereen actief deelnemen. Als u zich heeft ingeschreven voor een sessie die vol is nemen we contact met u op voor deelname aan het Webinar op een ander tijdstip.


Vooraf meer informatie?

U kunt uitgebreide informatie vinden over het eAnonimiseren op onze website via het hoofdmenu.

Als u nog andere vragen heeft nodigen we u van harte uit om contact op te nemen met Peter Oude Heuvel via peter.oude.heuvel@especialisten.nl of via 06 23 888 044. 

 

 

Over dit agenda-item

  • 7 juni 2022
  • 10:00 - 11:00

  • Gratis online webinar - u ontvangt tijdig een uitnodiging voor deelname. Noteer de datum alvast in uw agenda.