Wij bieden maandelijks nieuwe webinars gebaseerd op de laatste technologie.

Deelname is volledig gratis.

Interesse? Kijk dan snel verder en schrijf je in!

Gratis Webinar eAnonimiseren op 15 oktober


U bent van ons gewend dat we kennissessies op locatie organiseren. De huidige situatie is voor ons aanleiding om de komende maanden iedere week Webinars over meerdere onderwerpen te organiseren. Daarbij vertellen we u niet alleen een verhaal, maar laten we u de werking live ervaren tijdens een online demonstratie! Daarnaast bieden we iedere deelnemer aan het Webinar de mogelijkheid om het eAnonimiseren twee maanden tegen zeer beperkte kosten uit te proberen.

Aangezien we interactie belangrijk vinden beperken we ieder Webinar tot 10 deelnemers. Op deze manier kan iedereen actief deelnemen. Als u zich heeft ingeschreven voor een sessie die vol is nemen we contact met u op voor deelname aan het Webinar op een ander tijdstip.

Inschrijven en deelnemen

Via het formulier onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor dit gratis Webinar. De Factuurinformatie hoeft u daarom niet in te vullen. Na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname en een link om in te loggen. De ervaring leert dat deelname aan het Webinar het beste werkt als u niet in een door uw organisatie afgeschermde omgeving werkt. Inloggen vanuit een Citrix Access Gateway (CAG) leidt helaas nogal eens tot problemen. Daarnaast is het voor de interactie prettig als u beschikt over een (ingebouwde) microfoon en camera.


Hoe werkt eAnonimiseren?

Het handmatig anonimiseren van documenten is een arbeidsintensief en foutgevoelig proces. Daarom bieden we eAnonimiseren aan om het anonimiseren geautomatiseerd te laten verlopen. Dit is niet alleen 90% sneller en efficiënter dan handmatig anonimiseren, maar ook veel nauwkeuriger!

eAnonimiseren is gebaseerd op taaltechnologie (Nederlandstalig) en nu beschikbaar na vele jaren van onderzoek, ervaring en doorontwikkeling. Er wordt een “reading robot” ingezet om de menselijke taal te interpreteren. Net als een medewerker ontwikkelt de robot zich voortdurend en doet domeinkennis op. Hoe meer de robot zich met uw hulp ontwikkelt, hoe minder controlewerk er nodig is.

eAnonimiseren werkt zowel op basis van inhoud als samenhang. eAnonimiseren is daarmee de meest geavanceerde, efficiënte en effectieve oplossing die op dit moment in de markt beschikbaar is. 

De intelligente software is ook in te zetten voor andere toepassingen dan anonimiseren. De robot heeft ook geleerd om te helpen bij het classificeren en metadateren van documenten (conform TMLO).

De inzet van eAnonimiseren in uw organisatie is eenvoudig in te voeren en uitermate gebruikersvriendelijk. Uitgebreide trainingen zijn niet nodig.

Wat levert eAnonimiseren u op?

Met eAnonimiseren worden persoons- en adresgegevens, handtekeningen, rekening- en telefoonnummers automatisch herkend en geanonimiseerd. Na een eventuele controle en goedkeuring worden de documenten direct beschikbaar gesteld in een formaat dat geschikt is voor publicatie. Dat biedt grote voordelen:

 • Een hoge mate van efficiëntie en nauwkeurigheid (98% is haalbaar).
 • Documenten kunnen sneller worden aan belanghebbenden.
 • De intelligente software herkent dezelfde privacygevoelige informatie als een getrainde medewerker.
 • De software doet het werk, medewerkers kunnen zich beperken tot interactie met de software.
 • Veiligheid: de privacygevoelige gegevens zijn voorzien van een zwarte balk en zijn niet meer uit te lezen (anonimiseren is onomkeerbaar).
 • Naast anonimiseren is pseudonimiseren ook mogelijk, waardoor de samenhang en leesbaarheid vergroot worden.
 • Het werkt met vele documentsoorten (inclusief afbeeldingen) ongeacht de omvang van de bestanden.
 • eAnonimiseren is zowel als SaaS oplossing als “On Premise” beschikbaar.
 • eAnonimiseren is niet alleen losstaand te gebruiken, maar bijvoorbeeld ook in combinatie met uw scanoplossing en zaaksysteem.

Voldoet aan wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving (Wob, Woo, AVG) verplichten overheidsorganisaties tot transparante, actieve openbaarmaking met behoud van privacy. Dit vereist niet alleen nieuwe manieren van werken, maar ook de inzet van nieuwe, innovatieve IT-oplossingen. U dient u als organisatie zo mogelijk nog zorgvuldiger omgaan met persoonsgegevens. Als u documenten met anderen deelt of publiceert moet u ervoor zorgen dat de persoonsinformatie in deze documenten niet te herleiden is naar individuele personen. eAnonimiseren zorgt dat u hieraan kunt voldoen!

 

Hieronder kunt u zich inschrijven voor dit gratis Webinar.

Over dit agenda-item

 • 15 oktober 2020
 • 10:00 - 11:00

 • Gratis online webinar. U ontvang de link voor deelname na uw inschrijving.