Wij bieden maandelijks nieuwe webinars gebaseerd op de laatste technologie.

Deelname is volledig gratis.

Interesse? Kijk dan snel verder en schrijf je in!

Workshop Vervanging


De overheid werkt steeds meer digitaal en wisselt steeds vaker digitale informatie (en documentatie) uit met burgers, bedrijven en ketenpartners. De digitale informatie heeft echter geen bewijskracht en u mag de papieren
informatie dan ook niet vernietigen. Om volledig digitaal te gaan werken is het noodzakelijk om de bewijskracht over te laten gaan van de analoge (papieren) informatie naar de digitale informatie. Dit proces heet Vervanging.

De voorbereiding, inrichting en uitvoering van het proces van Vervanging is niet eenvoudig en vergt zorgvuldige afwegingen binnen de kaders van de Archiefwet en aanverwante regelgeving.

Wij bieden u een interactieve workshop in 1 dag. U gaat naar huis met een concreet stappenplan om direct mee aan de slag te gaan in uw organisatie.

Een goed begin is het halve werk!

Medewerkers van organisaties weten vaak niet waar en vooral hoe ze moeten beginnen. Wat is er allemaal nodig om Vervanging goed ingeregeld te krijgen en hoe moet het besluit voor Vervanging opgezet worden?

De eSpecialisten verzorgen daarom  een eendaagse intensieve workshop Vervanging. U wordt die dag begeleid door Kees Groeneveld. Kees heeft meer dan 20 overheidsorganisaties succesvol begeleid in het Vervangingsproces

Resultaat van de workshop

Aan het einde van de dag heeft u een concreet stappenplan waarmee u in uw eigen organisatie direct aan de slag kunt. U kunt daarmee uw eigen handboek vervanging samenstellen en het proces van vervanging gaan inregelen.

Deelnemen

Het aantal inschrijvingen is per dag beperkt tot 15 personen. U bent dus verzekerd van persoonlijke aandacht en maatwerk voor uw organisatie. De kosten zijn € 495,- per persoon exclusief BTW.

Incompany

Als u de workshop liever samen met uw collega's in uw eigen organisatie wilt doen is dat ook mogelijk. De kosten voor een eendaagse incompany training zijn € 4500,- exclusief BTW met een maximum aantal van 15 deelnemers.

Onderstaande informatie kan worden gebruikt voor het aanmaken van een opdrachtnummer / routecode.

Bedrijfsnaam eSpecialisten b.v.
Adres Jan Tinbergenstraat 350
Postcode en plaats 7559 ST Hengelo 
Telefoonnummer  +31 74 750 14 84 
Kamer van koophandel nummer  61086711
BTW nummer  NL8541.99.536.B01
IBAN  NL42 RABO 0188 6575 09
BIC RABONL2U

Over dit agenda-item

  • 12 september 2019
  • 09:30 - 16:00
  • IGLUU Utrecht
    Jansdam 2, 3512 HB Utrecht