BLOCKCHAIN OPLOSSINGEN


Waarom het wiel opnieuw uitvinden als uw collega's dat al voor u hebben gedaan?
Op deze pagina vindt u direct toepasbare Blockchain oplossingen voor uw organisatie. 

Home | Oplossingen

15 juli 2019

eAnonimiseren: snel en nauwkeurig!

Sinds de invoering van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) dient u als organisatie nog zorgvuldiger om te gaan met persoonsgegevens. Als u documenten met anderen deelt of publiceert moet u ervoor zorgen dat de persoonsinformatie in deze documenten niet te herleiden is naar individuele personen.

17 september 2018

100% betrouwbaar en volledig digitaal werken met ValidSign en eWaarmerk!
ValidSign breed

ValidSign en de eSpecialisten gaan intensief samenwerken en bieden organisaties daarmee de mogelijkheid om 100% betrouwbaar en volledig digitaal te werken. Uitwisseling van informatie in onze samenleving gebeurt steeds meer digitaal.

17 september 2018

Aan de slag met de eBurgerpas!

De eBurgerpas is de meest innovatieve en gebruikersvriendelijke app om gemeentelijke regelingen en voorzieningen beschikbaar te stellen aan burgers en leveranciers. Daarnaast worden alle transacties automatisch op de Blockchain geregistreerd en verwerkt, zodat de volledige administratie en facturatie geautomatiseerd plaats kan vinden.

25 mei 2018

Schuldhulpverlening vervroegen en verbeteren

De hulpvraag van burgers is vaak pas laat in beeld bij de gemeenten. Op dat moment zijn de schulden en de stress bij de betreffende burgers onnodig hoog opgelopen.

18 mei 2018

Volledig automatisch factureren

In veel gevallen is het mogelijk om de financiële afhandeling van uw processen volledig geautomatiseerd plaats te laten vinden. We doen dit door de inzet van slimme, innovatieve digitale contracten gebasseerd op Blockchain technologie.

17 mei 2018

eWaarmerk
ewaarmerk RGB horizontaal

eWaarmerk voorziet digitale informatie (zoals documenten, dossiers, processen en berichten) van een volledig betrouwbare digitale vingerafdruk. Dit digitale eWaarmerk wordt opgeslagen op basis van Blockchaintechnologie en kan in geen geval gewijzigd of gemanipuleerd worden.