BLOCKCHAIN STORE


Waarom het wiel opnieuw uitvinden als uw collega's dat al voor u hebben gedaan?
Op deze pagina vindt u direct toepasbare Blockchain oplossingen voor uw organisatie. 

Home | Blockchain Store

30 mei 2018

Definitieve stukken eOndertekenen en digitaal versturen

De meeste processen worden grotendeels digitaal uitgevoerd met zaaksystemen en taakspecifieke applicaties. Totdat de definitieve stukken ondertekend moeten worden...

25 mei 2018

Schuldhulpverlening vervroegen en verbeteren

De hulpvraag van burgers is vaak pas laat in beeld bij de gemeenten. Op dat moment zijn de schulden en de stress bij de betreffende burgers onnodig hoog opgelopen.

18 mei 2018

Volledig automatisch factureren

In veel gevallen is het mogelijk om de financiële afhandeling van uw processen volledig geautomatiseerd plaats te laten vinden. We doen dit door de inzet van slimme, innovatieve digitale contracten gebasseerd op Blockchain technologie.

17 mei 2018

eWaarmerk
ewaarmerk RGB horizontaal

eWaarmerk voorziet digitale informatie (zoals documenten, dossiers, processen en berichten) van een volledig betrouwbare digitale vingerafdruk. Dit digitale eWaarmerk wordt opgeslagen op basis van Blockchaintechnologie en kan in geen geval gewijzigd of gemanipuleerd worden.

14 mei 2018

eOndertekening

Met eOndertekening vervangt u eenvoudig de “natte handtekening”. U hoeft dus niet langer af te drukken, te ondertekenen en te scannen, maar u kunt direct elektronisch ondertekenen en versturen.