Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Datalek voorkomen

Bij eSpecialisten geloven we in de kracht van automatisering. Met de inzet van eAnonimiseren anonimiseert u nagenoeg alles automatisch.

Maximale zekerheid
Volledige support
Beste oplossing

Datalek voorkomen? eAnonimiseren staat u bij

Onderzoek wees onlangs uit dat 45% van de bedrijven te maken heeft gehad met cybercriminaliteit. Het werken in de zogenaamde cloud is, ook voor overheidsinstellingen, complexe materie als het gaat om veiligheid. Elk datalek voorkomen doet u door de experts in te schakelen. eAnonimiseren is onderdeel van eSpecialisten, oftewel dé specialisten op het gebied van ICT voor overheidsorganisaties. Vertrouwelijke informatie moet op een snelle en eenvoudige, maar ook overzichtelijke manier opgeslagen worden. Een datalek voorkomen is hierbij essentieel. Het is logisch wanneer u dit uitbesteedt aan een bedrijf dat hier de nodige ervaring mee heeft. eAnonimiseren is uw partner als het gaat om digitale veiligheid. Maar ook als het gaat om een werkbare situatie in de cloud.

Tevreden klanten

Waarom eAnonimiseren

Volledig ontzorgd voor een vast laag tarief per jaar

We hanteren een vast "all inclusive" tarief per jaar voor onze software en bijbehorende dienstverlening. U weet dus van tevoren exact waar u aan toe bent. We ondersteunen bij de invoering met korte online instructies en zijn er voor u als u ergens tegenaan loopt.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het anonimiseren ook (deels) aan ons uitbesteden.

Voor onze klanten doen we dat voor € 1,- per document. De volledige verwerking van bijvoorbeeld een Wob-verzoek van 250 bestanden kost dus slechts € 250,-!

Geen datalekken

Onze software is gebaseerd op taaltechnologie en herkent privacygevoelige gegevens automatisch. We hebben de software met grote hoeveelheden documenten getraind voor overheidsorganisaties. 

De herkenning van privacygevoelige gegevens is in bijna alle gevallen 100%. U heeft verder de mogelijkheid om toevoegingen te doen. Hierdoor weet u zeker dat geanonimiseerde documenten geen privacygevoelige gegevens meer bevatten. U voorkomt dus datalekken. Een optimaal resultaat bij minimale inspanningen dus!

Meest geavanceerde oplossing

Onder de motorkap maken we gebruik van de meest geavanceerde software die beschikbaar is. Deze werkt op basis van taaltechnologie (NLP). We maken gebruik van Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning om de software steeds verder te verbeteren.

We werken dus niet met sjablonen die u moet opstellen, onderhouden en beheren. Onze software verwerkt ieder document met elke opbouw en samenstelling.

Koppelingen en integraties met uw systemen

eAnonimiseren is gekoppeld aan de meeste zaak- en DMS-systemen. Daarnaast bieden we een standaard en reeds beschikbaar koppelvlak aan via onze strategische partner Enable U  / Jnet. Zij hebben en onderhouden de koppeling met ons platform en hebben koppelingen met nagenoeg alle systemen die bij overheidsinstellingen gebruikt worden. Uw gewenste koppeling is er in de meeste gevallen dus al!

Verder hebben we ook een strategische samenwerking met LCT Software. Zij hebben onze anonimiseersoftware volledig geïntegreerd in hun planbeoordelingssysteem DigEplan.

Gebruikersgemak staat voorop

Het gemak en de eenvoud voor de gebruiker staat bij ons voorop. We hebben de oplossing zo gebruikersvriendelijk gemaakt dat een korte instructie volstaat voor iedere organisatie en iedere gebruiker.

De gebruiker kan kiezen kiezen voor semi-automatisch eAnonimiseren met controle of voor volledig automatisch eAnonimiseren zonder controle.

Digitaal Stelsel Omgevingswet DSO

In de afgelopen jaren hebben we zeer grote hoeveelheden omgevingsdocumenten geanonimiseerd. Deze documenten moeten deels op een andere manier geanonimiseerd worden dan alle andere. We hebben daarom een unieke configuratie gemaakt voor omgevingsdocumenten. Deze houdt rekening met gegevens die wel of juist niet geanonimiseerd moeten worden.

Het is hiermee mogelijk om omgevingsdocumenten volledig automatisch te eAnonimiseren.

Voorkom datalekken

Voorkom datalekken! Helaas heeft de komst van het internet, en het integreren van de digitale snelweg in ons dagelijks werk, ook nadelen met zich meegebracht. Net als in de fysieke samenleving zijn er kwaadwillenden, maar in de digitale wereld is er minder toezicht. U kunt het recht niet in eigen hand nemen, maar wel uw veiligheid. Voorkom datalekken door het inrichten van uw digitale werkruimte over te laten aan eAnonimiseren. Publiceren, anonimiseren en archiveren van documenten in een geautomatiseerd systeem: u krijgt het zelf nooit zo snel voor elkaar als eSpecialisten, dat hier reeds een kwart eeuw ervaring mee heeft. De lange lijst aan tevreden opdrachtgevers spreekt hierbij boekdelen. Veel overheidsinstellingen en andere bedrijven wisten – en weten – de weg naar eAnonimiseren al te vinden.

eAnonimiseren
doet het!

Hulp bij het datalek voorkomen via eAnonimiseren

De software eAnonimiseren zorgt ervoor dat privacygevoelige informatie geanonimiseerd wordt zonder datalekken. Terwijl openbare informatie juist wel op een overzichtelijke manier wordt gepubliceerd. Dat is fijn voor uw klanten, uw partners en uw medewerkers. Zij leren hier in een handomdraai mee te werken, juist omdat veiligheid het werk niet moet bemoeilijken. Digitale hulpmiddelen zijn er immers om het werk lichter te maken. Voor hulp om een datalek te voorkomen en sneller en efficiënt te kunnen werken, benadert u eSpecialisten via het online contactformulier.

 

Anonimiseren is veilig

Wij hechten grote waarde aan veiligheid en privacy. We hebben onderstaande maatregelen getroffen om daaraan te kunnen voldoen.

ISO 27001

ISO 27001 gecertificeerd en conform Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO).

Nederlands data center

De gegevens worden verwerkt in een Nederlands Datacenter met ISO 27001:2013 / NEN 7510:2011 / ISO 9001:2015 certificatie.

Fire and forget

eAnonimiseren werkt volgens het "fire and forget" principe: direct na verwerking wordt uw data vernietigd.

Gegevens-overdracht

Uw gegevens worden via een TLS 1.2 verbinding aangeleverd.

Single Sign on

We kunnen koppelen met Azure AD / ADFS voor "single sign on".

Multifactor authenticatie

Multifactor authenticatie is mogelijk om veilige toegang nog verder te verbeteren.

Ontwerp

Bij het ontwerp van eAnonimiseren is gekozen voor Privacy by Design.

Succesvol

De software wordt naast overheidsinstellingen onder andere ingezet bij grote institutionele banken en is meerdere keren succesvol aan audits onderworpen.