Al uw informatie toegankelijk!

Het zoeken en vinden van de juiste informatie is een enorme uitdaging. 
Met de oplossingen van eData krijgt u met één zoekopdracht de informatie uit alle bronnen razendsnel gepresenteerd.
Dat is zoeken als Google, maar dan beter!

Home | eData

 

Zoeken = vinden


 

eData is een Joint Venture tussen Puur Data en eSpecialisten. Wij helpen organisaties om hun data gestructureerd en in samenhang te ontsluiten en beter inzicht te krijgen. Dit doen we met behulp van de producten van Elastic.

Puur Data heeft de hoogste status van “Elite Partner” van Elastic en is ISO27001 gecertificeerd.

 

Informatie snel ontsluiten

De hoeveelheid digitale informatie neemt steeds meer toe. Dat stelt niet alleen eisen aan opslag, maar steeds meer eisen aan het snel kunnen vinden van de juiste informatie.

De informatie is verspreid over netwerkschijven, DMS-en en archieven, zaaksystemen, websites en taakspecifieke applicaties. Bovendien is er ook vaak informatie nodig die bij verbonden partijen is opgeslagen.

Met de oplossingen van eData krijgt u met één zoekopdracht de informatie uit alle bronnen razendsnel gepresenteerd. Dat is zoeken als Google, maar dan beter!

Ook ongestructureerde info

Naast de vele informatie in systemen zien we dat veel relevante informatie ook ongestructureerd is opgeslagen. Recent onderzoek laat zien dat organisaties grote problemen ondervinden met de toegankelijkheid van informatie op netwerkschijven en het opschonen ervan.

Daarnaast werd duidelijk dat slechts 0,5 procent van alle e-mails wordt gearchiveerd, terwijl circa 50% zaakgerelateerd is. Organisaties missen dus 49,5 procent van de informatie. eData biedt u concrete, direct toepasbare oplossingen voor al deze vraagstukken!

Elastic als krachtige basis

Elasticsearch is een opensource oplossing bedoeld om snel grote hoeveelheden data te doorzoeken en analyseren. De belangrijkste componenten zijn:

  • Elasticsearch: grote hoeveelheden data doorzoeken en analyseren.
  • Logstash: verzamelen, verreiken en samenbrengen van al uw data. 
  • Kibana: data visueel ontginnen en real-time analyseren. 

Elastic wordt gebruikt door miljoenen gebruikers wereldwijd. De implementatietijd van een Elastic oplossing is sneller dan u denkt. Wij zijn in staat om binnen 1 week een werkende en geteste productieomgeving neer te zetten.