Als eSpecialist aan de slag?

Alternate Text Here=

Onze klanten waarderen de samenwerking en de resultaten die zij met ons behalen. Op dit moment hebben we meerdere klanten die graag per direct met ons en wellicht ook met jou aan de slag willen!

Wat verwachten we van jou?
Je hebt ervaring met het werken in complexe omgevingen en je bent altijd bereid om die extra stap te zetten. Bij voorkeur heb je meerdere jaren opdrachten gedaan of ben je werkzaam geweest binnen de overheid (bijvoorbeeld als programmamanager, projectleider, interim manager of adviseur). Klantgerichtheid, ondernemerschap, leiderschap en zelfvertrouwen zitten in je genen. Je bent dan ook in staat om zelfstandig opdrachten naar volle tevredenheid van onze klanten uit te voeren.

Wat mag je van ons verwachten?
Onze naamsbekendheid en goede reputatie – gekoppeld aan ondernemerschap – zorgen ervoor dat er voortdurend nieuwe klanten en uitdagende opdrachten voor je zijn. Je krijgt daarbij onze ondersteuning en begeleiding die past bij jou en nodig is voor de opdracht. Door onze resultaatgerichte bijdragen voor onze klanten zijn we bovendien in staat goede, eerlijke tarieven te realiseren.

Verder hebben we een uitgebreid aanbod van goed uitgewerkte proposities, aanpakken en methodieken. Onder meer op het gebied van digitale duurzaamheid, ICT & leveranciersmanagement, Zaakgericht werken & archiveren, E-Depots, Informatiebeleid vormgeven en implementeren, Continu verbeteren (LEAN) en Klantsignaalmanagement.

Financiële regelingen
Onze financiële regelingen zijn erop gericht om recht te doen aan jouw ambities en onze inspanningen en resultaten. Je mag dus rekenen op een eerlijke en open overeenkomst en volledige transparantie. Hieronder zijn de belangrijkste regelingen opgesomd.

  • Het eindtarief bij onze klanten ligt tussen 100 en 150 Euro
  • Jouw initiële bijdrage is 15% van het uurtarief
  • Na 1500 uur daalt deze met 5% en na 3000 uur nogmaals met 5%
  • De premie voor het aanbrengen van nieuwe opdrachten bedraagt 10% en is gemaximaliseerd tot een aangesloten periode van zes maanden (bij een opdracht van 75.000 Euro voor een half jaar is dit dus 7.500 Euro). De premie is bestemd voor degene die de opdracht heeft gevonden (voor jou, voor een eSpecialisten collega of voor een van de oprichters van de eSpecialisten).
  • Voor het aanbrengen van een nieuwe eSpecialisten collega ondernemer ontvang je een vergoeding van 5 Euro per facturabel uur van deze collega voor de eerste 6 maanden (aaneengesloten) van zijn / haar inzet.

Kom met ons in gesprek
Als het bovenstaande je aanspreekt dan gaan we graag met jou in gesprek. Als je in het onderstaande formulier je gegevens invult nemen wij snel contact met je op!

Hartelijke groeten,

Edwin Boender, Kees Groeneveld en Peter Oude Heuvel

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht


Zoeken in onze website

eSpecialisten op Twitter