Home | Oplossingen | Volledig automatisch factureren

Blockchain Store


 

Hieronder is een Blockchain oplossing beschreven die eenvoudig kan worden ingevoerd bij uw organisatie.
Als u hierover met ons in gesprek wilt nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen!

Volledig automatisch factureren

18 mei 2018


 

In veel gevallen is het mogelijk om de financiële afhandeling van uw processen volledig geautomatiseerd plaats te laten vinden. We doen dit door de inzet van slimme, innovatieve digitale contracten gebasseerd op Blockchain technologie. 

De financiële afhandeling met uw leveranciers is meestal gebaseerd op vaste afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in contracten. In de huidige praktijk zijn er veel onnodige, handmatige controles en correctiewerkzaamheden nodig. Dit kost veel tijd, geld en energie en veroorzaakt ook vaak discussies en frustraties. Dit kan eenvoudig voorkomen worden!

Door de inzet van Smart Contracts kunnen we dit proces volledig automatiseren. Uw leverancier wordt op basis van bestaande contractafspraken en de daadwerkelijk geleverde producten en diensten automatisch betaald. Het is dus niet langer nodig om facturen te sturen, te ontvangen, te controleren, in te boeken, aan te (laten) passen, betaalbaar te stellen en uiteindelijk uit te betalen. Een levering conform afspraak wordt vastgelegd via Blockchaintechnologie en de volledige financiële afhandeling vindt volledig geautomatiseerd plaats door middel van Smart Contracts.

Enkele voorbeelden waarop dit van toepassing is:

  • De levering van Wmo-voorzieningen (maatwerk, algemeen, pgb, zorg in natura).
  • De levering van ICT-producten en diensten.
  • Uitgevoerde werkzaamheden in de groenvoorziening.

Wilt u meer informatie of direct aan de slag? Via onderstaand formulier kunt u ons eenvoudig bereiken.