Home | Oplossingen | 100% betrouwbaar en volledig digitaal werken met eWaarmerk!

Direct toepasbare oplossingen


 

Hieronder is een van de direct toepasbare oplossing beschreven die eenvoudig ingevoerd kan worden bij uw organisatie.
Als u hierover met ons in gesprek wilt nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen!

100% betrouwbaar en volledig digitaal werken met eWaarmerk!

17 september 2018


De eSpecialisten bieden organisaties  de mogelijkheid om 100% betrouwbaar en volledig digitaal te werken.

Uitwisseling van informatie in onze samenleving gebeurt steeds meer digitaal. Dit heeft uiteraard veel voordelen. Digitale informatie is echter ook gemakkelijk te wijzigen (te manipuleren) zonder dat dit duidelijk is voor de gebruiker. In dat geval is de informatie niet langer authentiek, integer en betrouwbaar.  De gevolgen kunnen verstrekkend zijn als blijkt dat op basis van onjuiste informatie besluiten worden genomen.


"Het is van groot belang dat de verstrekker van digitale informatie kan garanderen dat de informatie 100% rechtsgeldig, authentiek, integer en betrouwbaar is en dat de ontvanger dit eenvoudig kan controleren."


Digitale organisatiehandtekening

De eSpecialisten bieden u de mogelijkheid om ieder gewenst digitaal document geautomatiseerd te voorzien van uw organisatiehandtekening. Iedere ontvanger / bezitter ziet direct bij het openen van het document dat het van uw organisatie is en dat het ongewijzigd is ten opzichte van het moment van verspreiding. De inzet van de digitale organisatiehandtekening is eenvoudig, laagdrempelig en waarschijnlijk voordeliger dan u denkt!

Elektronisch waarmerken

Er zijn veel stukken die niet ondertekend hoeven te worden, maar die wel gevolgen kunnen hebben in het rechtsverkeer. Denk bijvoorbeeld aan facturen, aanmaningen, bijlagen, e-mails, foto’s, video- bestanden, bouwtekeningen, belastingaanslagen, rapportages en databases. De ontvangende partij kan de informatie manipuleren en gebruiken in transacties naar derden toe. Door de digitale informatie te eWaarmerken en het eWaarmerk te registreren in de Blockchain kan elke ontvanger valideren in hoeverre de ontvangen informatie authentiek is. Dit geldt zowel voor de individuele bestanden als de samenhang tussen deze documenten (dossiers).

Informatie of aan de slag

Wilt u meer informatie over of aan de slag met de digitale organisatiehandtekening of over eWaarmerk? Als u uw gegevens achterlaat via onderstaande knop nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Neem contact met ons op