Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// Blijf op de hoogte

Webinars

Wij organiseren maandelijks gratis webinars. We laten zien hoe het werkt en beantwoorden al uw vragen.
Interesse? Schrijf u in voor een van de onderstaande data.

WEBINAR

ePublicatie: alles voor de Woo in één portaal

De invoering en naleving van de Woo is voor de meeste organisaties een grote uitdaging. Actieve en passieve openbaarmaking blijken arbeids- en tijdsintensieve processen. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken, vinden en verzamelen, anonimiseren, waarmerken en publiceren van alle documenten voor een Woo-verzoek. .

Wij hebben een slimme oplossing en introduceren het nieuwe ePublicatie portaal. Alle activiteiten en onderdelen van het Woo-proces komen hier bij elkaar op één platform voor de hele organisatie.

meld je aan

14 maart

10.00 - 11.00
// kosteloos voor uw organisatie

Incompany webinar

Bent u geïnteresseerd in één of meer onderwerpen? Vraag uw eigen Incompany webinar aan! Een Incompany webinar is mogelijk voor alle onderwerpen op deze website.

Via de contactpagina kunt u ons een bericht sturen met uw wensen, waarna wij zo snel mogelijk contact met uw opnemen voor het definitief plannen van een incompany webinar. Wij stemmen samen met u af welke specifieke wensen u heeft die we dan behandelen.