// Blijf op de hoogte

Webinars

Wij organiseren maandelijks gratis webinars.

We laten zien hoe het werkt en beantwoorden al uw vragen.

Liever een webinar met uw eigen team? Vraag een Incompany webinar aan.

WEBINAR

Normenkader ICT Leveranciersmanagement

Overheidsorganisaties besteden veel uit aan externe ICT-leveranciers en providers. Dat heeft voordelen, maar uitbesteden kan ook leiden tot het ontbreken van overzicht, verspilling van middelen en het onbedoeld introduceren van veel risico’s en afhankelijkheden. Het beheersen van ICT leveranciersmanagement is daarom een absolute must voor elke overheidsorganisatie. Hiervoor hebben we het Normenkader ICT Leveranciersmanagement ontwikkeld.

In dit webinar gaan we hier nader op in.

WEBINAR

Het nieuwe eData Portaal & eAnonimiseren

De invoering en naleving van de Woo is voor de meeste organisaties een grote uitdaging. Actieve en passieve openbaarmaking blijken arbeids- en tijdsintensieve processen. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken, vinden en verzamelen, anonimiseren, waarmerken en publiceren van alle documenten voor een Woo-verzoek.

Wij hebben een slimme oplossing en introduceren het nieuwe eData portaal. Alle activiteiten en onderdelen van het Woo-proces komen hier bij elkaar op één platform voor de hele organisatie.
// kosteloos voor uw organisatie

Incompany webinar

Bent u geïnteresseerd in één of meer onderwerpen? Vraag uw eigen Incompany webinar aan! Een Incompany webinar is mogelijk voor alle onderwerpen op deze website.

Via de contactpagina kunt u ons een bericht sturen met uw wensen, waarna wij zo snel mogelijk contact met uw opnemen voor het definitief plannen van een incompany webinar. Wij stemmen samen met u af welke specifieke wensen u heeft die we dan behandelen.