Actueel nieuws en innovaties

Het laatste nieuws en innovaties ontdekt u op deze pagina. We houden u regelmatig op de hoogte met podcasts, artikelen en whitepapers/rapporten.

Het laatste nieuws en innovaties ontdek je op deze pagina. We houden u regelmatig op de hoogte met podcasts, artikelen en whitepapers/rapporten.

nieuws-en-innovaties-podcast

Podcasts

Er is veel behoefte aan informatie over de reikwijdte en de aanpak van Digitale Duurzaamheid. Om die reden hebben Sylvia Bakker (Archivaris van de VVD voor de 2e kamer) en Kees Groeneveld, (consultant en directeur van eSpecialisten en eData) de hoofden bij elkaar gestoken om het onderwerp bespreekbaar te maken en uit te diepen. De podcasts zijn bedoeld voor een breed publiek dat geïnteresseerd is in het onderwerp.

 Er zit een logische opbouw in de podcasts en de onderwerpen die we behandelen. Mocht u onderwerpen willen aandragen of zelf eens meedoen als expert met een podcast, neem gerust contact op.

Whitepapers

Onze whitepapers zijn te vinden en te downloaden via de pagina whitepapers.

De meest recente whitepaper is: ICT inkoop en ICT leveransiersmanagement, succesvol intern beheersen, organiseren en implementeren.

Artikelen

Nieuws en technologische ontwikkelingen vindt u als eerste op deze pagina.
De moeite waard om geregeld een kijkje te komen nemen dus! 

// MEEST RECENT

Artikelen

Volg ook het laatste actuele nieuws van onze partner eData

Op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen bij eSpecialisten?