Nieuws Ontwikkeling
edata-en-especialisten-verhuisd

eSpecialisten en eData zijn verhuisd

Op vrijdag 9 september hadden wij een spetterende house warming voor eSpecialisten  en eData BV (David Ricardostraat 8, Hengelo). Uiteraard werd het gevierd door het sabreren van de Champagne! Na afloop kreeg iedereen een goede fles wijn mee!
De ontwikkelingen gaan bij eSpecialisten en eData hard. Binnenkort komen we met bijzonder nieuws over nieuwe oplossingen en zullen we een aantal vacatures openstellen………..

eSpecialisten Specialisten in innovatie en digitalisering!

Als specialisten geloven we in de kracht van innovatie, digitalisering en samenwerking. We zetten elke dag die extra stap om onze klanten hier optimaal gebruik van te laten maken.


Een voorbeeld hiervan is onze oplossing eAnonimiseren. Met een minimum aan inspanningen en op een heel eenvoudige en prettige manier kunnen uw medewerkers alle bronbestanden eAnonimiseren. Onze software doet 99% van het werk voor u – inclusief het toevoegen van de juiste Woo-grondslagen. De geanonimiseerde eindresultaten zijn direct beschikbaar voor publicatie en voldoen uiteraard aan alle relevante wet- en regelgeving.


We bieden echter niet alleen de beste innovatieve oplossingen. De inzet daarvan koppelen we altijd aan de ondersteuning die u nodig heeft. Alleen dan is het mogelijk om uw organisatie en processen optimaal in te richten en uw mensen maximaal gebruik te laten maken van de innovatieve oplossingen.


Met ruim 25 jaar aan ervaring bent u ervan verzekerd dat we op de hoogte zijn en blijven van alle relevante ontwikkelingen op uw vakgebied.

wie-zijn-wij-specialist-in-innovatie-en-digitalisering!