Info Nieuws Ontwikkeling
partner-edata-bij-kbenp-live-event

Partner eData is weer te vinden op LIVE!2024

Op dinsdag 12 maart 2024  organiseert KBenP voor de 10e keer jaarlijkse event LIVE!

Het event draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende systemen en oplossingen op de markt. Verschillende leveranciers van systemen zoals o.a. zaaksystemen, VTH-systemen, documentcreatietools, digitale werkplek en anonimiseringssoftware nemen hieraan deel en laten zien wat ze kunnen. Iedere leverancier geeft één of meerdere live demonstraties van het betreffende systeem en brengt u zo op de hoogte van de huidige status van hun product.

Grip op informatie en de Woo

Ook wij (eData en  eSpecialisten) zijn weer van de partij en we laten zien hoe je grip op informatie en de Woo kunt krijgen.

Digitalisering is niet meer weg te denken in onze samenleving. Wet- en regelgeving zijn hierop aangepast. Deze leiden tot extra inspanningen en nieuwe uitdagingen voor overheden. Als eerste moeten zij ervoor zorgen dat informatie gestructureerd en toegankelijk is. 

eData heeft hiervoor in samenwerking met overheidsorganisaties een productenportfolio inclusief bijbehorende dienstverlening ontwikkeld. Daarmee wordt informatie vanuit alle relevante bronnen ontsloten en doorzoekbaar gemaakt. Vanaf dat moment vinden deze gegevens hun weg in meerdere processen. 

Zo sluit eData volledig aan op de Wet Open Overheid (Woo) met eZoeken, eAnonimiseren, eWaarmerken en ePubliceren (inclusief aansluiting op de Woo-Index). 

Op 12 maart laten wij in een aantal demo’s zien hoe je binnen de organisatie komt van inzicht naar overzicht en beheersing van de informatiestromen.

De sessies die we afgelopen jaar organiseerden waren goed bezocht. Heb je belangstelling voor dit evenement en de demo’s die we dit jaar laten zien? 

Inschrijven kan op de website van KBenP. 

Tot ziens op 12 maart!

edata-portaal-op-live!2023
niels-op-live!2023
david-op-live!2023
edata-presenteerde-edata-portaal
We houden je regelmatig op de hoogte met podcasts, artikelen en whitepapers/rapporten. Het laatste nieuws vindt u op onze actueel pagina.

Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief?