Nieuws Ontwikkeling
niels-op-live!2023

eSpecialisten en eData presenteren het 'eData Portaal' op LIVE!2023 event

Op donderdag 9 maart 2023 was het jaarlijkse event LIVE!2023. Het event draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende systemen en oplossingen op de markt. Verschillende leveranciers van systemen zoals o.a. zaaksystemen, VTH-systemen, documentcreatietools, digitale werkplek en anonimiseringssoftware waren aanwezig waaronder eData.

Wij introduceren het eData Portaal

eData / eSpecialisten waren ook van de partij, waarbij wij ons nieuwe ‘Portaal hebben getoond. Een innovatieve oplossing die het hele proces van zoeken en vinden, anonimiseren, metadateren, waarmerken, publiceren en archiveren voor haar rekening kan nemen en die eenvoudig met andere applicaties als zaaksystemen, taakspecifieke applicaties en edepots is te integreren. Als eData / eSpecialisten werken we nauw samen met Enable-U voor het realiseren van koppelvlakken.

De sessies die we organiseerden op LIVE!2023 waren goed bezocht. Heeft u belangstelling voor ons nieuwe portaal? Kijk op ePublicatie – eData. Aanmelden voor een webinar kan via de onderstaande button.

edata-portaal-op-live!2023
niels-op-live!2023
david-op-live!2023
edata-presenteerde-edata-portaal
Het zoeken en verzamelen van informatie en bestanden (die in aanmerking komen om te worden gepubliceerd) gebeurt in het eData Portaal.

Alle relevante bronnen, zoals het zaaksysteem, DMS, e-mail, applicaties en netwerkschijven kunnen aangesloten worden. Hierdoor kan eenvoudig gezocht worden over alle aangesloten bronnen (en organisatieonderdelen). Volledige integratie met de ESB’s van Enable-U zijn standaard meegeleverd en daarmee gemakkelijk in te richten. Integreren via andere bronnen is ook mogelijk.

Wanneer PLOOI de definitieve specificaties heeft vastgesteld zal het eData Portaal, geautomatiseerd de gegevens en de juiste metadata publiceren.

Daarnaast heeft het portaal extra functionaliteiten zoals het kunnen draaien van vernietigingslijsten, het (geautoriseerd) kunnen wijzigen van metadata en logging op gebruik en het raadplegen van allerlei bestandsformaten.

Wilt u meer informatie?
We houden u regelmatig op de hoogte met podcasts, artikelen en whitepapers/rapporten. Het laatste nieuws vindt u op onze actueel pagina.

Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief?